Betaalmethoden

Op deze pagina treft u een overzicht van de verschillende betaalmethodes waarmee u de betaling van uw bestelling kunt voldoen. Wij versturen uw bestelling pas wanneer de betaling bij ons binnen is en om die reden is de verzending dus afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Betalingen direct verwerkt

Wanneer u kiest voor een betaalmethode welke direct verwerkt wordt, kunnen wij uw bestelling direct verzenden binnen de door ons genoemde levertijden. De betaalmethodes waarmee uw betaling direct verwerkt zijn vindt hier:

iDEAL

Wanneer u kiest voor betaling via iDEAL, komt u voor de afhandeling van uw betaling terecht in de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank. iDeal betalingen zijn zogeheten ‘realtime’ betalingen en worden direct verwerkt. Door voor deze betaaloptie te kiezen, kunnen wij dan ook direct overgaan tot verzending van uw bestelling.

PayPal

U kunt bij ons ook kiezen voor betaalmethode PayPal. De betalingen worden direct verwerkt door PayPal en

Vooruitbetalen per bank

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf de betaling van uw bestelling in orde te maken. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, ontvangt u per mail een omschrijving om de betaling in orde te maken. Wij gaan pas over tot het verzenden van uw bestelling wanneer de betaling is bijgeschreven op onze rekening.

  • IBAN rekeningnummer: NL16RABO0132190494
  • Ten name van: Klik en Bestel B.V.

Bancontact/Mister Cash

Om ook onze Belgische klanten de mogelijkheid te bieden een bestelling spoedig af te ronden, bieden wij betaalmogelijkheid Bancontact/Mister Cash. De betalingen gedaan via Mister Cash zijn gegarandeerd en daardoor kunnen wij de bestelling direct bevestigen.

Afterpay - veilig achteraf betalen

Nederlandse klanten kunnen kiezen voor achteraf betalen middels AfterPay. Uw bestelling wordt direct verwerkt en verzenden wij dus dezelfde werkdag nog, maar u ontvangt op een later moment de factuur van AfterPay. De betaling voldoet u dan ook aan AfterPay en hoeft u niet aan ons rechtstreeks te voldoen.

AfterPay voert voor Bearclaw.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer u voor deze betaalmogelijkheid kiest, ontvangt u van Afterpay een digitale factuur per e-mail waarmee u het openstaande bedrag van uw bestelling kunt voldoen. Bij Bearclaw.nl kunt u gebruik maken van deze betaalmogelijk tot een bedrag van €150,- wanneer u voor het eerst betaald middels Afterpay. Wanneer u al bekend bent bij Afterpay kunt u deze betaalmogelijkheid kiezen tot een bedrag van €250,-

Om uw verzoek tot betalen middels Afterpay goed te kunnen keuren, voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht het onverhoopt gebeuren dat uw verzoek tot betalen middels de digitale factuur van Afterpay niet geaccepteerd wordt, kunt u uiteraard uw bestelling nog wel afronden door een andere betaalmethode te kiezen.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.